Choose a country  

Which country site would you like to visit?

  • Finland Go
  • Sweden Go
  • Norway Go
  • Estonia Go
  • Russia Go
  • Global website Go
 

Hasselfors Garden AS

Kontakt oss:
Karoline Kristiansensvei 1
0661 Oslo
Norge
Tlf: 76 14 43 10
info@hasselforsgarden.no

Besøk oss:
Hasselfors Garden AS
Karoline Kristiansensvei 1
0661 Oslo
Norge

Kekkilä Group

Kekkilä Group er markedsleder i vekstunderlag-, gjødsel- og bark og flisprodukter i Norden. I Finland og Europa heter vårt varemerke Kekkilä. I Sverige, Norge og Danmark markedsfører vi våre produkter med navnet Hasselfors Garden. Vår virksomhet deler seg i tre områder: Home, Park og Professional Growing.

Home

Home-virksomheten fremstiller og markedsfører forbrukerprodukter først og fremst for nordiske kjøkkenhager. Men vi er i ferd med å styrke vår markedsposisjon også i Øst- og Mellom-Europa. Tradisjonelle vekstunderlag-, gjødsel- og bark og flisprodukter har de siste årene blitt mer komplette og fått på sin side Hjem & Hage-produktfamilien. Hjem & Hage-produkter tilbyr sammen med våre tradisjonelle produkter komplette løsninger til bygging av hagen. Vårt forhandlernettverk er dekkende, og det består av butikker som selger hageprodukter i alle nordiske land. Home-virksomhetens andel av Kekkilä Groups omsetning utgjør 50 %.

Park

Park-virksomheten produserer og markedsfører upakkede vekstunderlag, ferdig gressplen samt bark og flis i Finland og Sverige. Våre kunder er hovedsakelig gartnere som bygger grøntanlegg, kommuner og byer. Bak vår markedsledende posisjon er høye fagkunnskaper i hagebransjen, fungerende logistikk samt effektiv produksjon. Byggingen av grønntannlegg utgjør 17 prosent av Kekkiläs omsetning.

Professional Growing

Kekkilä er en av Europas fem største fabrikanter av vekstunderlag til fagbruk. Produktene brukes hovedsakelig til produksjon av grønnsaker, potteplanter, småplanter samt skogsplantefelt. Virksomhetsområdets hovedsaklige kunder er fagfolk som produserer planter i veksthus. Veksthusprodukter til fagbruk eksporteres til over 50 land. Vårt hovedmarkesområde er Europa, men vi vokser for tiden sterkt i Asia, Midt-Østen, Afrika samt Sør-Amerika. Når det gjelder veksthusprodukter til fagbruk, har Kekkilä som mål å være den ledende produsent på de segmentene som vi har valgt. Andelen av veksthusproduktsalget til fagfolk utgjør 33 prosent av omsetningen.

Konserninformasjon

Hasselfors Garden inngår i det finske Vapo-konsernet. Vapo er den største aktøren innen bioenergiområdet i Østersjøregionen. Konsernet har drøyt 1800 ansatte og omsetter for rundt seks milliarder kroner. I Norge drives virksomheten i selskapet Hasselfors Garden AS.

Konsernet har fire forretningsområder:

  • Hage & miljø
  • Lokalt brensel
  • El og varme
  • Pellets

Hage og miljø

I forretningsområdet Hage og miljø er to sterke varemerker representert: Hasselfors Garden og Kekkilä. Hasselfors Garden markedsføres i Sverige, Norge og Danmark, mens varemerket Kekkilä er et velkjent varemerke i Finland og Baltikum

Kekkilä og Hasselfors Garden står for kvalitet og langsiktighet. Vårt team følger alltid aktivt med på hva som skjer i bransjen både nasjonalt og internasjonalt. Medarbeiderne våre har høy kompetanse, og sammen har vi flere hundre år med hageerfaring. Selskapene som samarbeider med Hasselfors Garden og Kekkilä har en lang historie, og sammen utgjør vi en solid plattform med pålitelig kunnskap, nyskapende salgsfokus og ambisiøs produktutvikling. Vårt felles arbeid gjør at vi kan handle som en innovativ aktør i hagebransjen. Alltid lydhøre for kundenes ønsker og med deres behov i fokus.